Tint your car

Autoramen tinten

autoramen tinten     

Autoramen tinten

Welkom bij Tint your car! Autoramen tinten in Apeldoorn.logo tint your car

Tint your car is gespecialiseerd in het autoramen tinten. Zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens kunt u bij Tint your car terecht voor het tinten en blinderen van autoruiten.

Autoramen tinten is het beplakken van autoruiten met een speciale folie die er voor zorgt dat uw ruiten een andere tint krijgen. autoramen tintenMeestal een donkere tint.

Voor het professioneel autoramen tinten gebruiken wij alleen de kwaliteit folies van Sun-Gard en SunTek. De beste kwaliteit folies verkrijgbaar op de markt. Deze glasfilm heeft een speciale hardcoat die extra bescherming biedt. De speciale raamfolies zijn voorzien van een krasvaste laag.

Wat wij doen:    

Bij het autoramen tinten worden de zonwerende raamfolies altijd aan de binnenkant van de ruit gemonteerd. Tijdens het autoramen tinten mogen er geen stofdeeltjes op de ruit achterblijven. Voor het beste resultaat is het daarom belangrijk dat uw auto voor het autoramen tinten, van binnen en van buiten goed schoon is. Tint your car beschikt over een stofvrije werkruimte waardoor wij de goede kwaliteit van het getinte glas nog meer kunnen garanderen.  

En om een nog aantrekkelijker resultaat te krijgen, halen wij de deurpanelen eraf. Vervolgens demonteren wij de ruiten tijdens het autoramen tinten. De achterruit wordt altijd getint uit een stuk, dus geen naden.

Ook staat uw auto veilig en verzekerd bij Tint your car. Ons pand is voorzien van alarm en aangesloten op de meldkamer van de politie. Alle auto’s in ons pand zijn allrisk verzekerd.

Waarom autoramen tinten:autoramen tinten

Dit kan zijn om de uitstraling van uw auto te verbeteren, getinte ramen geven een exclusieve en sportieve look aan uw auto.

 

Het blinderen van autoruiten wordt ook gedaan voor meer privacy maar ook om de diefstal gevoeligheid van uw auto te verlagen. Door privacyglas zijn uw persoonlijke bezittingen minder zichtbaar. Denk hierbij aan vertegenwoordigers die dure artikelen in hun auto hebben liggen.

 

Het ramen tinten kan ook dienen om zon of warmte te weren, vooral prettig in de zomervakantie tijdens de lange warme rit naar het zuiden. Ook uw veiligheid is een goede reden. Privacy glas kan bescherming bieden tegen rond vliegend glas bij een aanrijding.

En na het tinten van de autoruiten is er een opmerkelijke daling van de verblinding tot 90%, hierdoor draagt het bij aan meer veiligheid op de weg.

Onze ramen tinten

U kunt bij ons kiezen uit verschillende tinten. Er kan een combinatie van meerdere tinten worden gebruikt om aan bepaalde eisen te voldoen of omdat het beter past bij het model van uw auto.autoramen-tinten

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste tint. Meer over de ramen tinten

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand contact formulier.

Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

of bellen met 06 1011 4055

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

ramen blinderen   –    auto raamfolie