Tint your car

Zon bescherming

Blinderen autoramen
voor zonbescherming en warmtewering

blinderen autoramen

Het interieur van uw auto kan door de stralen van de zon zeer heet worden. Na het installeren van high performance glasfolie kan de oppervlakte temperatuur verminderen tot 16 graden. Hierdoor heeft u een koelere dus prettigere rit. Na het blinderen autoramen wordt het airconditioning systeem minder belast wat u een besparing van brandstof zal opleveren.

Aangezien autoruiten niet beschermen tegen de straling van de zon, kan de schadelijke straling uw huid irriteren. De Ultraviolet stralen kunnen leiden tot schade aan de menselijke huid en aan het interieur. De Llumar glasfilm houdt 99% UV-A straling tegen. Ook het interieur en andere spullen in uw auto verkleuren niet door de zon na het blinderen autoramen.
In de glasfolie die wordt gebruikt voor het blinderen autoramen, zitten metaaldeeltjes geschakeld, zoals in metallic lak, die de warmte terug naar buiten kaatsen.

 

blinderen autoramen

UV-Straling
Ultraviolette straling is licht met een korte golflengte en hoge energie. Dit licht is voor het menselijke oog onzichtbaar.

UV-B straling wordt gedeeltelijk door de atmosfeer geabsorbeerd. Als de menselijke huid niet beschermd wordt tegen UVB-straling, dan is zonnebrand het gevolg. Langdurige blootstelling kan leiden tot huidkanker.

UV-A straling dringt dieper in de huid dan UV-B straling. Met als gevolg dat het de huid, door de beschadiging van het collageen, vroegtijdig doet verouderen.

UV-Sun Blocker van Llumar beschermt voor 100% tegen UV-straling!

 

 

Ook voor autowrappen kunt u bij Tint your car terecht. Autowrappen is het opnieuw bekleden van uw voertuig..

 

Autoramen tinten Apeldoorn