Tint your car

Voor kind en huisdier

Blinderen ruiten

Blinderen ruiten voor kind en huisdier

Speciaal voor uw  zomer- en wintervakantie!blinderen ruiten

Voor kind en huisdier.

Het blinderen van ruiten is ons vak en daarom helpen wij u graag de zon in de zomer en in de winter extra buiten te houden. Wij brengen een getinte glasfilm aan op de ruiten van uw auto, zodat de ruiten een donkerder uiterlijk krijgen.

Na het tinten van de ruiten heeft u geen last meer van de laaghangende zon en het is ideaal voor uw kinderen achterin. Getinte ramen zijn warmtewerend en zon beschermend. Het blinderen ruiten kan ook als extra veiligheid voor ongewenste inkijk van buitenaf. Daarnaast biedt het blinderen van ruiten u als passagier meer privacy.

En wat een plezier voor uw huisdier na het blinderen ruiten. Minder ge-kwijl en geen natte nekken meer. Veel honden reizen regelmatig mee in de auto. Ook andere huisdieren reizen wel eens mee in de auto. In een auto wordt het snel warm en huisdieren kunnen niet of nauwelijks zweten en raken snel oververhit. Het klimaat wordt voor het dier in de auto een stuk prettiger met getinte ruiten. 

Afhankelijk van de soort folie die wordt gebruikt bij het blinderen ruiten, kan het tot 8 graden koeler zijn in uw auto. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en tinten folies, waarover wij u kunnen adviseren.blinderen ruiten

De zonnestralen worden door de speciale film die wij gebruiken voor het blinderen van ruiten teruggedrongen. De warmte wordt tot maar liefst 65% gereduceerd door de raamfolie en een laaghangende zon is ineens niet hinderlijk meer.

Tijdens uw vakantie geen last meer van de reflectie van tegenliggers of andere objecten. Ook de hinderlijke lichtstralen van andere weggebruikers behoren tot het verleden.

Denkt u er over om uw autoruiten te tinten maar wilt u eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op om de tint mogelijkheden te bespreken. Bij Tint your car bent u verzekerd van goede montage en kunt u een aantrekkelijk resultaat verwachten na het tinten of blinderen ruiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

Of bellen met  06 1011 4055 

 

autoramen tinten  –  blinderen autoruiten FAQ 

autowrappen bij Tint your car