Tint your car

Privacy glas

Tinten ruiten en veiligheid

Het tinten van ruiten biedt veel veiligheid. Zoals bescherming van rondvliegend glas bij een aanrijding. Onbeschermde zijruiten kunnen gemakkelijk breken. De glasscherven en glas splinters kunnen leiden tot ernstige snijwonden en tinten-ruitenoogletsel.

Bij gebruik van raamfolie wordt het gevaar van rond vliegende glasscherven verkleind bij een aanrijding. Doordat de speciale film het gebroken glas op zijn plaats houdt. De kans op persoonlijk letsel wordt na het tinten van de ruiten verkleind.

Privacy glas

Doordat uw persoonlijke bezittingen minder zichtbaar zijn na het tinten van de ruiten, wordt diefstal uit uw auto aanzienlijk verminderd. Denk hierbij aan het door dieven ongewenst openen van het portier om uw spullen uit de auto weg te nemen. Ofwel het tegenwoordig zo populaire smash and crab.

Het niet naar binnen maar wel naar buiten kunnen kijken is inbraakwerend en inkijk werend. Vandaar ook de naam privacy glas.

Er zijn steeds meer verzekeringsmaatschappijen die het tinten van ruiten eisen. Met een juiste keuze van auto raamfolie, is het mogelijk dat je waardevolle spullen van buitenaf niet meer te zien zijn. Terwijl je wel gewoon van binnen naar buiten kunt kijken. Hiermee wordt gelijk een stuk privacy gecreëerd. 

Tinten ruiten en luxe auto’s

Het tinten ruiten wordt bij luxe auto’s vaak al standaard uitgevoerd. De ruiten tinten voor privacyglas zijn donkergrijs. In Azië zijn de blauw en grijs tinten zeer populair. In Amerika is Privacyglas nog altijd een stuk populairder dan in ons deel van de wereld. Een belangrijke eigenschap van autoglas is de veiligheid. In de midden jaren zeventig was tinten ruitenautoglas nog helder en kleurloos. Tegenwoordig is er een brede selectie aan kleurschakeringen mogelijk bij het ramen blinderen. Er kan zelfs een combinatie van meerdere tinten gebruikt worden. De aangebrachte folie geeft een luxe uitstraling aan het glas.  

En een opmerkelijke daling van de verblinding tot 90%.

De hinderlijke lichtstralen van medeweggebruikers worden verminderd na het tinten ruiten zodat de hinderlijke schittering weg is na het tinten van de ruiten.

Privacyglas is ook ideaal voor werkruimtes met veel glas. Door het privacy glas kan er een rustigere werkomgeving worden gecreëerd.

 

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

06 1011 4055

Of contact opnemen via het contactformulier op de contactpagina.

 

Ook autowrappen ofwel het opnieuw bekleden van uw auto is mogelijk bij Tint your car

Home autoramen tinten

 

Tinten ruiten: voor het tinten ruiten maken wij veel gebruik van de antraciet tint. Een donkere antraciet tint voor de achterruiten en een lichtere variant voor de voorste ruiten.