Tint your car

autoruitentinten

Autoruitentinten 

Tinten is het beplakken van autoruiten met folie. De folie voor het plakken van autoruiten is er in vele tinten.

Het kan soms gaan om een subtiel verschil autoruitentintenin kleur. Toch kan deze specifieke tint beter passen bij een bepaalde kleur of type auto. Zo zijn er bijvoorbeeld groen tinten of juist grijs tinten. Daarnaast is de ene tint donkerder dan de andere tint. Bij een donkere tint is de lichtdoorlaatbaarheid minder.

Bij het autoruiten-tinten mogen de ruiten vanaf de B-stijl in iedere tint getint worden. Dus de ruiten mogen zelfs geblindeerd worden. De ruiten van de voorportieren moeten 50% licht door laten. Dit geldt tevens voor de voorruit.

Met de ruiten achter de B-stijl worden alle autoruiten bedoeld achter het voorportier.

Het verschil ervaren van getinte ruiten en niet getinte ruiten? Op een zonnige dag kunnen de zonnestralen flink door het neutrale glas branden. Het kan dan behoorlijk heet worden achter het glas. Neutraal autoglas beschermt totaal niet tegen de schadelijke stralen van de zon.

In de folie die gebruikt wordt voor het tinten zitten speciale metaaldeeltjes, hierdoor wordt de warmte weer terug gekaatst. Zo blijft het tijdens warme zonnige dagen ook nog eens heerlijk koel in uw auto en u wordt beschermd tegen de schadelijke zonnestralen.

autoruitentinten Een huisdier in de auto

Huisdieren zoals honden reizen vaak mee in de auto. Aangezien het in een auto snel warm kan worden en huisdieren niet of maar weinig kunnen zweten, kunnen de huisdieren makkelijk oververhit raken. Na het tinten wordt het klimaat in de auto voor het dier een stuk prettiger.

De look na het tinten

De getinte ruiten geven een extra dimensie aan het model van de auto. Na het tinten oogt het model van de auto gestroomlijnder. Het effect ontstaat mede doordat er niet meer naar binnen gekeken kan worden waardoor de spullen in de auto niet zichtbaar meer zijn.

Het tinten en blinderen van autoruiten is een precieze klus. Voor een aantrekkelijk resultaat is het belangrijk dit door vakmensen te laten uitvoeren om teleurstelling te voorkomen. Ook is het belangrijk dat het juiste materiaal gebruikt wordt. De folies moeten van hoge kwaliteit zijn. 

autoruiten tintenTinten in Apeldoorn.

Tint your car in Apeldoorn is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het ramen blinderen. Er wordt bij Tint your car alleen gewerkt met folies van hoge kwaliteit en in een stofvrije werkplaats.

 

 

 

 

Meer lezen over ons Tint your car 

autoruiten tinten

 

 

 

 

 

 

Meer over wat wij doen tijdens het autoramen tinten

 

autoruiten tinten

 

Previous Post