Tint your car

FAQ

Blinderen autoruiten 

FAQ en weetjes blinderen autoruitenblinderen autoruiten

De hoogwaardige glasfolies die worden gebruikt voor het tinten en blinderen van autoruiten hebben een speciale hard coat die extra bescherming biedt. De raamfolies van SunGard zijn voorzien van een krasvaste laag.

De zonwerende raamfolies worden tijdens het blinderen autoruiten altijd aan de binnenkant van de ruit gemonteerd.

Onze folies zijn krasvast, UV- en warmtewerend, en tevens inbraakwerend.

Afhankelijk van de soort of kleur folie kan het tot 8 graden koeler worden in uw auto na het blinderen van de autoruiten.

De achterruit wordt getint uit één stuk. Dus geen naden.

Kies zelf je tint voor het autoruiten tinten bij Tint your car. Hiervoor wordt geen meerprijs gerekend. En we helpen u graag bij het kiezen van de juiste tint.

Om een aantrekkelijk resultaat te krijgen, halen wij altijd de deurpanelen eraf en demonteren wij de ruit tijdens het blinderen autoruiten.

Voor het tinten van de voorportieren gebruiken wij een folie die is toegestaan door de Nederlandse wetgeving. Deze tint vloeit zeer mooi over naar de tint op de achterportieren.

Garantie op de folie en montage is 5 jaar.blinderen autoruiten

Voor het beste resultaat is het belangrijk dat uw auto voor het autoruiten blinderen, van binnen en van buiten goed schoon is.

Het is ook mogelijk een afspraak te maken voor het tinten van uw ruiten in de avonduren.

Getinte ruiten
Bij tint your car is een tintman aanwezig. Een tintman is een lichtdoorlatingsmeter. De tintman meet de lichtdoorlaatbaarheid van de getinte ruiten.

Wachten op uw getinte ruiten is ook mogelijk. Een optie is dan een bezoek te brengen aan het centrum van Apeldoorn dat hier 5 minuten vandaan ligt.

Het verschil met getinte ruiten en gespoten ruiten:
Gespoten ruiten zijn niet warmtewerend. De ruiten moeten uit de auto worden gesneden voordat ze gespoten kunnen worden. Coating kan niet worden verwijderd terwijl folie altijd weer verwijderd kan worden.

Uw bezittingen uit het zicht is de oplossing wanneer u op vakantie op een parkeerplaats uw auto even alleen moet laten.

Ook de unieke Audi van Willem Alexander is donker getint. Het koninklijke tintje zorgt voor veel privacy.blinderen-autoruiten

Glasfilm is niet geleidend. Dus geen storing van het GPS-signaal of andere apparaten die met radiosignalen werken.

Wist u dat u bij Tint your car ook terecht kan voor het het stylen van uw auto. Denk hierbij aan het ombouwen naar een ander type of het verlagen van uw auto, maar ook uw auto een geheel nieuwe kleur geven door autowrappen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Tint your car Apeldoorn

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Of bellen met 06 1011 4055

 

Blinderen autoruiten

In de midden jaren zeventig waren autoruiten nog helder en kleurloos. Tegenwoordig wordt het blinderen autoruiten steeds populairder. Als het je eerder niet opviel of een auto nu wel of geen getinte ruiten had, zal je nu als je er op gaat letten al snel het verschil zien. En heb je zelf een auto met getinte ruiten dan valt het helemaal op wanneer een auto niet getint is. Door een auto met niet getinte ruiten kijk je makkelijk heen en valt het op wanneer er van alles in de auto ligt. Ook zal het opvallen dat het model bij een getinte auto meer tot z’n recht komt, geen afleiding meer doordat je niet meer zo makkelijk door de ruiten heen kunt kijken.

Het tinten van autoruiten wordt bij nieuwe auto’s vaak al standaard uitgevoerd. Voor privacyglas zijn de tinten voor autoruiten donkergrijs. In Azië zijn de blauw en grijs tinten zeer populair. Het blinderen autoruiten wordt in Nederland ook steeds vaker uitgevoerd. Steeds meer mensen zien er de voordelen van in. Al is privacyglas in Amerika altijd nog een stuk populairder dan in ons deel van de wereld. In Nederland is het tinten van autoruiten toegestaan vanaf de b-stijl. Voor het tinten van autoruiten is het toegestaan dat de voorportieren en de voorruit moeten voldoen aan de 50% meetnorm. Kom je bijvoorbeeld in Thailand dan zal je zien dat daar zelfs de voorruiten van veel auto’s donker geblindeerd zijn.    

Blinderen autoruiten is het beplakken van uw autoruiten met speciale raamfolie. De raamfolie bevat een tint waardoor de autoruit donkerder wordt of geheel geblindeerd. In de tuning wereld is het tinten of blinderen autoruiten heel populair. Veel gepimpte auto’s zijn voorzien van raamfolie. Het aanbrengen van raamfolie moet op de juiste manier gebeuren.

Het proces van tinten en blinderen autoruiten
-ruiten vrijmaken of verwijderen
-ruiten moeten zeer goed schoongemaakt zijn
-folie op maat snijden 
-plooien voorkomen door de folie te verwarmen door deze te föhnen
-de folie nat plakken
-daarna de folie droogstrijken

Het juiste adres voor het tinten van autoruiten vindt u in Apeldoorn bij Tint your car. Bij Tint your car bent u verzekerd van goede montage en kunt u een aantrekkelijk resultaat verwachten na het tinten of blinderen autoruiten.

Denkt u er over om uw autoruiten te tinten maar wilt u eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op om de tint mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

autoruiten tinten  –  autoramen tinten  –  ramen blinderen  –  auto raamfolie