Tint your car

Tint your car in Stedendriehoek

Tint your car in de Stedendriehoek 25 februari 2015

Blinderen ruiten en opnieuw bekleden door Tint your car

Tint your car in Stedendriehoek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tint your car in de Stedendriehoek 26 november 2014

Apeldoorn – Aan de Reigersweg 73 in Apeldoorn kunnen bedrijven en particulieren terecht voor het verfraaien van hun automobiel. Eldert Bessels, eigenaar van Tint your car, werkt veel voor gerenommeerde autobedrijven; Tonny Keizers, Van Zeist, Segerink en Wolbers en Dusseldorp BMW mag hij tot zijn opdrachtgevers rekenen. 

Bessels: ” Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van zonwerende en verduisterende folies op autoruiten. Tevens zijn wij specialist in het ‘ inpakken’ van de auto in folie, het zogenoemde ‘carwrappen’. “Voor het tinten van autoruiten zijn meerdere goede redenen te geven. Het is niet alleen een verfraaiing van het uiterlijk van de auto, maar werkt ook zon- en warmtewerend voor kinderen en dieren op de achterbank. En omdat inbrekers minder goed in de auto kunnen kijken, vermindert het ook de kans op inbraak.

In een tijd waarin we bij de autofabrikanten een trend zien waarbij klanten hun auto kunnen aankleden naar hun persoonlijke smaak, biedt carwrapping een pasklare oplossing om de auto een uniek uiterlijk te geven. Trends in folie zijn uiteraard de carbon-look, maar ook de felle fluoriderende kleuren en zeker ook alle matgekleurde folies zijn erg in trek. Niet alleen de buitenkant van de auto, maar ook het interieur is naar persoonlijke smaak aan te passen.

Tint your car in de Stedendriekhoek