Tint your car

Voor kind en huisdier

Ruiten blinderen tegen zon ruiten blinderen tegen zon

Speciaal voor uw  zomer- en wintervakantie! Uw ruiten blinderen tegen zon voor kind en huisdier. 

Het blinderen van ruiten is ons vak en daarom helpen wij u graag de zon in de zomer en in de winter extra buiten te houden. Wij brengen een getinte glasfilm aan op de ruiten van uw auto, zodat de ruiten een donkerder uiterlijk krijgen.

Na het ruiten blinderen heeft u geen last meer van de laaghangende zon en het is ideaal voor uw kinderen achterin. Getinte ramen zijn warmtewerend en zon beschermend. Het blinderen van ruiten kan ook als extra veiligheid voor ongewenste inkijk van buitenaf. Daarnaast biedt het blinderen van ruiten u als passagier meer privacy.

Plezier voor uw huisdier na het ruiten blinderen

En wat een plezier voor uw huisdier na het ruiten blinderen. Minder ge-kwijl en geen natte nekken meer. Veel honden reizen regelmatig mee in de auto. Ook andere huisdieren reizen wel eens mee in de auto. In een auto wordt het snel warm. Daarbij kunnen huisdieren niet of nauwelijks zweten en raken snel oververhit. Gelukkig wordt het klimaat voor het dier in de auto een stuk prettiger met getinte ruiten.

Koele auto na het ramen tinten 

Afhankelijk van de soort folie die wordt gebruikt bij het blinderen ruiten, kan het tot 8 graden koeler zijn in uw auto. U heeft de keuze uit verschillende kleuren en tinten folies, waarover wij u kunnen adviseren.blinderen ruiten tegen zon

De zonnestralen worden door de speciale film die wij gebruiken voor het blinderen van ruiten teruggedrongen. De warmte wordt tot maar liefst 65% gereduceerd door de raamfolie en een laaghangende zon is ineens niet hinderlijk meer.

Tijdens uw vakantie geen last meer van de reflectie van tegenliggers of andere objecten. Zoals de witte sneeuw. Ook de hinderlijke lichtstralen van andere weggebruikers behoren tot het verleden.

Omdat u bij Tint your car verzekerd bent van goede montage. Kunt u een aantrekkelijk resultaat verwachten na het tinten of blinderen van uw ruiten.

 

 

autoramen tinten  –  blinderen autoruiten FAQ  –  autowrappen bij Tint your car