ramen blinderen Renault Clio Estate

ramen blinderen

Ramen blinderen  

Ramen blinderen is het aanbrengen van een getinte glasfilm. Daardoor krijgen de autoruiten een donkerdere kleur. Groot voordeel. De passagiers krijgen bescherming tegen verschillende invloeden van buiten af. Tenzij de ramen open staan:)

Ramen blinderen en de mogelijkheden. Overweegt ook u uw autoruiten te laten blinderen? Wij van Tint your car informeren u graag over de mogelijkheden.

Omdat het ramen blinderen professioneel en deskundig moet. Stelt onze jarenlange ervaring ons in staat om kwaliteit op maat te leveren. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige folies van Sun-gard. En dit garandeert een extra lange levensduur.

Bijkomende goede eigenschap van hoge kwaliteit auto raamfolie: is dat er geen verkleuring optreedt. Daarnaast bezit de folie voor het ramen blinderen duurzame kras bestendige oppervlakken.

Bij Tint your car in Apeldoorn wordt de antraciet tint veel toegepast. Dit is een prachtige tint die er voor zorgt dat uw auto net die bijzondere uitstraling krijgt. De lichtere variant hiervan passen wij toe op de voorportieren. Omdat deze tint vloeiend overloopt naar de tint op de achterportieren.


ramen blinderenDe tint op de voorportieren wordt goedgekeurd met de tintman van de Nederlandse wetgeving.

Folie voor het ramen blinderen

Voor het ramen blinderen gebruiken wij zeer dunne folie. De folie wordt altijd aan de binnenzijde van de ruiten gemonteerd. Na het aanbrengen van deze sterke glasfolie zijn de ruiten getint of geblindeerd. Dit heeft te maken met de lichtdoorlaatbaarheid van de folie. Men kan kiezen uit verschillende tinten. Tot een lichtdoorlaatbaarheid van 5%. Hoe minder de lichtdoorlaatbaarheid des te donkerder is de tint.

Doordat er een brede selectie van kleurschakeringen en schaduw keuzes mogelijk zijn. Kan er aan veel wensen worden voldaan. Hierdoor kan er een combinatie van meerdere tinten worden aangebracht. Zodat het beter past bij het model van het voertuig. Of om aan bepaalde eisen te voldoen.

Omdat deze zelfklevende polyesterfolie een sterke plakkracht bezit. Zorgt de sterke plaklaag voor stevige bevestiging op de ruit. De polyesterfilm is door de sterke plaklaag daarna niet makkelijk te verwijderen.

Deskundig advies

Voor een deskundig advies over het ramen blinderen willen wij u graag informeren. Vervolgens zijn wij u graag van dienst met een prachtig kwaliteitsproduct voor de juiste  prijs. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Door het invullen van het formulier op de contact pagina. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Professioneel autoglasfilm installateur

Wat maakt het verschil of de blik van de auto sterk verbetert of juist niet? Meest belangrijk is de wijze van het aanbrengen van de auto raamfolie. Daarom is de juiste manier van groot belang. Veel ervaring is nodig om dit op een professionele manier te doen. Dus zonder dat er allemaal stofdeeltjes zichtbaar op de ruiten achterblijven na het ramen blinderen. Daarbij is een stofvrije werkruimte voor het ramen blinderen geen overbodige luxe.

Autoramen tinten bij Tint your car in Apeldoorn. Omdat het goed moet!

Auto raamfolie laten aanbrengen door een professioneel autoglasfilm installateur in Gelderland.

 

 

 

 

Tint your car heeft al veel tevreden klanten uit andere delen van Nederland zoals Arnhem, Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Brummen, Beekbergen, Vaassen, Epe, Heerde, Ede. 

 

 

Scroll naar top