Ferrari Portofino intense blue
tint your car in apeldoorn


Ferrari Portofino Car wrap

Car wrap Intense Blue aangebracht op deze Ferrari Portofino…

De originele kleur van deze Ferrari Portofino is grijs. Tint your car heeft de Ferrari voorzien van een wrap met een flitsend kleurtje. 

De wrap die wij op de sportwagen hebben aangebracht is Intense Blue van 3M. Het eindresultaat mag er zijn. 

Ferrari Portofino wrap grijs naar intense blue
car wrap Ferrari Portofino

 

Aan het design valt niets te veranderen. Het uiterlijk van de nieuwe cabrio is het werk van Ferrari’s eigen ontwerp- en aerodynamica team. 

Om de aerodynamica nog meer te verbeteren heeft de Portofino rondere vormen met hier en daar een scherpe lijn. Zoals op de neus.

 

De Ferrari Portofino is de opvolger van de Ferrari California met een klapdak en een V8 motor. De wagen is genoemd naar de badplaats Portofino aan de Italiaanse Rivièra. Met de V8 is de Portofino in staat om in 3,5 tellen naar een snelheid van 100 km/h te sprinten. Zijn topsnelheid ligt boven de 320 km/h. Alleen al het idee dat je supersnel kunt sprinten moet een heerlijk gevoel geven. 

 

car wrap Ferrari Portofino
wrap ferrari portofino

 

De V8-benzine motor sterft in Nederland in rap tempo uit. Nog slechts zes volumemerken leveren een krachtbron met acht cilinders. Uiteraard zijn er tal van exclusieve merken die vasthouden aan de grote benzinemotor. Zoals deze Portofino van Ferrari. 

Het schakelen gaat door middel van een zeventraps-automaat met dubbele koppeling. De versnellingsbak met dubbele koppeling schakelt nog sneller dan voorheen. Ook loopt de Portofino van de Italiaanse autobouwer weer in het Italiaanse Maranello van de band.  

 

Locatie

Reigersweg 73
Apeldoorn

Open

8.30 – 18.00 uur
Maandag – Vrijdag

Contact

Tel: 06 1011 4055
Email: info@tintyourcar.nl

Scroll naar top