tint your car in apeldoorn

Zonbescherming en warmtewering

Het interieur van uw auto kan door de stralen van de zon zeer heet worden. Na het installeren van high performance glasfolie kan de oppervlakte temperatuur verminderen tot 16 graden. Hierdoor heeft u een koelere dus prettigere rit. Na het blinderen van de autoruiten wordt het airconditioning systeem minder belast. Wat u een besparing van brandstof zal opleveren.

Autoruiten beschermen niet tegen de straling van de zon

Aangezien autoruiten niet beschermen tegen de straling van de zon. Kan de schadelijke straling uw huid irriteren. De Ultraviolet stralen kunnen leiden tot schade aan de menselijke huid. En aan het interieur. De glasfilm van XPEL en Madico houden 99% UV-A straling tegen. Ook het interieur en andere spullen in uw auto verkleuren niet door de zon.

In de glasfolie die we gebruiken zitten metaaldeeltjes geschakeld. De metaaldeeltjes kaatsen de warmte terug naar buiten. Zoals in metallic lak.

UV-Straling en ramen tinten

Ultraviolette straling is licht met een korte golflengte en hoge energie. Dit licht is voor het menselijke oog onzichtbaar.

UV-B straling wordt gedeeltelijk door de atmosfeer geabsorbeerd. Als de menselijke huid niet beschermd wordt tegen UV-B straling. Dan is zonnebrand het gevolg. Langdurige blootstelling kan leiden tot huidkanker.

UV-A straling dringt dieper in de huid dan UV-B straling. Met als gevolg dat het de huid, door de beschadiging van het collageen, vroegtijdig doet verouderen.

De folies van XPEL beschermen je hiertegen. 

Locatie

Reigersweg 73
Apeldoorn

Open

8.30 – 17:30 uur
Maandag – Vrijdag

Contact

Tel: 06 1011 4055
Email: info@tintyourcar.nl

Scroll naar top