autowrappen

Autowrappen bij Tint your car in Apeldoorn

 

Autowrappen of car wrapping is het door middel van zeer sterke folie, opnieuw bekleden van een voertuig. De folie die gebruikt wordt is heel flexibel en kan door deze te verwarmen bijna iedere vorm aannemen. Niet alleen een auto maar ook een motor, aanhangwagen en keukenkastjes kunnen gewrapt worden.

Het materiaal waar het voertuig mee wordt ingepakt is hoogwaardige kwaliteit gegoten vinyl en altijd weer te verwijderen. De bedekte lak wordt hierdoor beschermd. 

Voor de particulier is het een unieke methode om een bestaande wagen weer als nieuw eruit te laten zien of om er een uniek exemplaar van te maken. Wij gebruiken alleen Avery, Oracal, KPMF of 3M folie. Voor het wrappen zijn alle kleuren mogelijk van wit tot zwart. En er zijn vele variaties mogelijk. 

Naast de vele kleuren is er ook van alles mogelijk in de uitvoeringen carbon, glans, mat, pearl, of metallic. Matzwart blijft nog steeds een van de meest populaire kleuren voor het auto wrappen.

autowrappen
autowrappen

 

 

In sommige gevallen heeft de speciale folie ook nog een structuur waardoor het effect realistischer lijkt. Autowrappen kan ook puur functioneel en onzichtbaar zijn om de autolak te beschermen.

Het materiaal waar het voertuig mee wordt ingepakt is hoogwaardige kwaliteit gegoten vinyl en het is altijd weer te verwijderen. De bedekte lak wordt niet beschadigd. Garantie hiervoor wordt alleen gegeven bij auto’s niet ouder dan 3 jaar. 

Doordat de folie van stevige vinyl is en van iedere kleur of bedrukking is te voorzien, zijn er ongekende mogelijkheden in tegenstelling tot auto spuiten. 
Autowrappen wordt ook wel het alternatief voor autospuiten genoemd. 

Het autowrappen werd eerst voornamelijk toegepast voor reclame plakken op bedrijfsauto’s. Door een steeds betere techniek en een voordeliger prijskaartje, wordt het nu ook aantrekkelijk voor particulieren.

Bij auto wrappen Apeldoorn, onderdeel van Tint your car, gebruiken we alleen Avery, Oracal, KPMF of 3M folie. De kwalitatief hoogwaardige folies worden door ons vakkundig aangebracht. Door auto wrappen krijgt uw auto een geheel nieuwe look. Er wordt een andere kleur aangebracht of zelfs een andere structuur. Voor een bijzonder effect kan u ook alleen een onderdeel laten wrappen. Zo kunt u de spiegelkappen of alleen het dak laten wrappen maar ook delen van het interieur kunnen gewrapt worden.

BMW M5 Inferno red wrap
autowrappen

 

De voordelen van autowrappen:

1. er vindt geen verkleuring van de autolak plaats, het beschermt zelfs de originele lak

2. ook is de folie makkelijk te verwijderen in tegenstelling tot spuitwerk

3. daarnaast is het meestal goedkoper dan autospuiten

4. de wrapfolie is krasbestendiger dan autolak

5. er is een ruime keuze in kleuren en in kleureffecten

6. het autowrappen kan ook in combinatie met het aanbrengen van reclame.

 

 

Autowrappen heeft een zeer positieve werking op de lak van uw voertuig. Zo kan het voor bedrijfsauto’s die voorzien zijn van reclame moeilijker zijn deze te verkopen. Door een bedrijfsauto te beplakken met vinyl kan de folie er altijd weer afgehaald worden. Auto’s ouder dan 3 jaar worden op eigen risico geplakt.

Autowrappen is een nieuwe manier van lakbescherming. Door een vinyl laag over uw auto te zetten, wordt deze voorzien van een beschermlaag die de auto beschermd tegen krasjes, steenslag en weersinvloeden.

Car wrap Peugeot 206 cup
Locatie

Reigersweg 73
Apeldoorn

Open

8.30 – 17:30 uur
Maandag – Vrijdag

Contact

Tel: 06 1011 4055
Email: info@tintyourcar.nl

Scroll naar top