Autobelettering Apeldoorn

Autobelettering Apeldoorn

Autobelettering Apeldoorn bij Tint your car.autobelettering apeldoorn

Autobelettering is het aanbrengen van een logo, letters of een illustratie op een voertuig. Autobelettering is een makkelijke manier van reclame maken. Want overal waar u met uw voertuig komt, wordt uw bedrijf onder de aandacht gebracht bij potentiële klanten. Tevens is het een eenmalige investering waar u jaren plezier van heeft.

Bij Tint your car kunt u logo’s en letters laten maken en snijden. Wij beschikken over een plotter. De logo’s, teksten en andere decoraties van vinyl worden door ons professioneel gesneden en aangebracht. 

Ook is het mogelijk om een ontwerp of illustratie in meerdere kleuren te laten drukken. Tint your car zorgt voor het professioneel aanbrengen van de foto of illustratie op uw voertuig. U zorgt zelf voor de aanlevering. 

Er kan gekozen worden uit meerdere soorten van belettering; van logo’s en plotteksten tot full colors en natuurlijk voor het autowrappen. Bij autowrappen wordt het voertuig opnieuw bekleed. De auto kan dus gedeeltelijk worden beplakt of geheel worden gewrapt. Ook kunnen er accenten worden aangebracht middels het auto wrappen.

Wij werken alleen met hoogwaardige materialen zodat de levensduur optimaal is. Voor het autowrappen zijn ook autobeletteringapeldoornvele mogelijkheden in kleur en in structuur. Zoals metallic groen en carbon grijs of zwart. Mat of glans chroom folie in meerdere kleuren. Zoals bijvoorbeeld de kleuren groen, rood, blauw, oranje, zilver en goud.

 

 

Op deze Mini is gebruik gemaakt van beletteren en plakken.  Hier zijn de kleuren Goud, matbruin en zilver gebruikt. Wat een sjiek resultaat geeft.

 

Reclame en designprint

Een bestaand ontwerp of een eigen ontwerp is mogelijk. Ook kunnen wij u helpen met het kiezen van een decoratie en het voor u maken. Door het aanbrengen van een decoratie, krijgt uw auto een bijzondere uitstraling.autobelettering Apeldoorn 

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

 

 

 

Meer over autobelettering Apeldoorn bij Tint your car

Scroll naar top