autoglasfilm installateur

Autoglasfilm installateur

Autoglasfilm installateur

In 2008 heeft Eldert Bessels eigenaar van Tint your car met succes de LLumar training tot professioneel autoglasfilm installateur afgerond. LLumar Distributie en autoglasfilm installateurService Centrum Nederland erkent de certificaathouder als professioneel LLumar Servicestation.

Vanaf dat moment is er steeds hard gewerkt om alle kneepjes van het vak van autoglasfilm installateur nog vakkundiger onder de knie te krijgen. Tint your car staat dan ook garant voor een correct uitgevoerde installatie van de glasfilm. 

Als professionele glasfilm installateur ken je de eigenschappen van een kwalitatief goede folie. Bij Tint your car wordt veel gewerkt met de folies van Suntek. Deze folies zijn krasvast en geven langdurig een mooi resultaat. Door de juiste keuze van de glasfilm kan dan ook jarenlang plezier worden beleefd na installatie van de autoglasfilm door een professionele glasfilm installateur. 

Tint your car beschikt over het juiste gereedschap en heeft een stofvrije ruimte om te tinten. Het is heel belangrijk om in een stofvrije ruimte te tinten want stofdeeltjes kunnen extra zichtbaar worden na het aanbrengen van de glasfilm. 

Wist u dat zonwerende raamfolie energie bespaart omdat de airco minder of helemaal niet meer aan hoeft. Met of zonder airco, uw auto blijft koeler. En wist u dat glasfolie zo dik en sterk is dat bij het breken van het glas de scherven bijeengehouden worden. Dit kan een veiliger gevoel geven aan de inzittenden van het voertuig.

Voor de autoliefhebber is het aanbrengen van raamfolie vaak ook een persoonlijk tintje geven aan de auto. In Nederland rijden nog veel voertuigen zonder raamfolie rond. Dus het aanbrengen van raamfolie maakt het voertuig uniek en het model komt vaak veel beter tot uiting. Wilt ook u uw auto onderscheiden van de massa dan is het installeren van autoglasfilm een goede optie.

Meer over autoramen tinten

Meer over autoglasfilm installateur Tint your car!

Scroll naar top