Mini Clubman chroom autowrappen

Chroom wrap Mini clubman F54

Chroom wrap Mini Clubman F54Mini Clubman chroom autowrappen

De nieuwe bedrijfsauto van Tint your car is ingepakt met chroom en mat oranje vinyl carwrap. Daarnaast zijn ook delen matzwart gewrapt.

Door het wrappen van de Mini is het een opvallend exemplaar geworden. De kleuren chroom en oranje versterken elkaar. En het matzwart maakt het geheel af. 

Het autowrappen ofwel het inpakken van een auto is hard op weg een styling fenomeen te worden. Hiermee kan een voertuig worden onderscheiden van de menigte.

Bij Tint your car kunnen wij uw voertuig transformeren zoals ook de Mini Clubman Mini Clubman F54 chroom wrapF54. Die een opvallende chroom verpakking heeft gekregen.

Deze Mini Clubman is in zijn geheel gewrapt. Voor het wrappen van de Mini Clubman zijn de kleuren chroom, mat zwart en mat oranje gebruikt. Daarbij zijn ook details aangebracht op een deel van het voorscherm. Er is aan de zijkant van het voorscherm gewerkt met 3D kussentjesfolie. En op de motorkap is heel subtiel een afbeelding aangebracht van een ram.

Een auto kan geheel of gedeeltelijk worden gewrapt. En vrijwel elke kleur of afwerking is mogelijk bij het autowrappen.

Ook zijn de autoruiten getint van de Mini clubman. Voor het autoruiten tinten is de kleur race antraciet gebruikt. autoruiten tinten Mini Clubman F54De achterruit is getint met race antraciet met een lichtdoorlaatbaarheid van 22% af fabriek. De Voorportieren zijn getint met 55% lichtdoorlaatbaarheid. Dit is toegestaan voor de Nederlandse wetgeving. Inclusief een certificaat.

 

 

 

Meer over het autowrappen bij Tint your carautowrappen Mini Clubman chroom en mat oranje

 

Scroll naar top