Porsche gulf blauw wrap

Porsche Cayman Gulf blauw

Porsche Cayman Gulf blauw wrappenPorsche gulf blauw wrap

De Porsche Cayman is al een hele sportieve auto maar het kan nog anders. Deze Porsche is voorzien van een volledige wrap. En het resultaat mag er zijn.

De Porsche Cayman met als origineel de kleur grijs is geheel gewrapt naar Gulf blauw. Het hoogwaardige zelfklevende vinyl van 3M zorgt zowel voor een nieuwe look voor het voertuig als ook voor een beschermlaag van de auto. De blauwe Porsche met zwarte accenten is een opvallende verschijning geworden.

Ook is de Porsche Cayman 3.4 S omgebouwd naar het GTS model. Er is een zwarte GTS spoiler aangebracht en het Capristo uitlaat kleppen systeem is gemonteerd. Daarnaast zijn er 20 inch Artform velgen onder gezet. En de ruiten van de Porsche zijn getint naar 22% licht doorlaatbaarheid.Porsche Cayman autowrappen blauw

Het bijzondere aan de Porsche Cayman is dat de motor in het midden zit waardoor deze een zeer goede wegligging heeft en zeer goed stuurt. Deze Porsche Cayman is een tweedeurs coupé  met achterwielaandrijving. De Porsche Cayman is een sportwagen met geweldige rijkwaliteiten.

 

Autowrappen Porsche Cayman van grijs naar blauw

Hierboven is de originele laklaag grijs nog te zien. De Porsche is geheel bekleed met de kleur Gulf blauw. De binnen kant van de deurportieren worden ook meegenomen. Anders is bij het openen van de portieren de originele kleur grijs nog zichtbaar wat dan een minder mooi effect geeft. De Porsche Cayman blauw gulfGTS spoiler is in de kleur zwart gespoten. Het dak is in het origineel zwart gelaten. 

Het is een hele ervaring in deze auto te rijden en het geluid daarbij maakt veel indruk. De Porsche schreeuwt het uit met het gruwelijke uitlaatsysteem van Capristo. Hierdoor meer vermogen, een betere soundtrack en een betere look.  

 

 

 

Heeft u eventueel interesse in deze sportieve auto. Deze Porsche Cayman komt binnenkort te koop. Hiervoor kunt u ook contact opnemen met Tint your car. 

Porsche Cayman gulf blauw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Scroll naar top