Klanten Tint your car in Nederland

 

 

 

Onze klanten komen uit heel Nederland. 

 

Hier een impressie ruiten tinten van een personenauto

 

Autoramen tinten Apeldoorn

 

van neutraal naar getint glas

 

 

 

 

 

Het ruiten tinten valt of staat met een juiste montage. Stofjes en harde puntjes horen niet tussen de folie die op de ruit is gemonteerd. Het ruiten tinten is in een korte tijd zeer populair geworden. Steeds meer mensen begrijpen het verschil tussen getinte en niet getinte ruiten.

Het ruiten tinten Deventer Nunspeet Arnhem heeft werkelijk vele voordelen waarvan onze gezondheid toch wel tot de belangrijkste gerekend mag worden. Te veel blootstelling aan het zonlicht kan door het tinten van autoruiten worden verminderd. Het is ook prettig dat uw kinderen geen last meer hebben van de hitte of het felle zonlicht. De temperatuur in uw auto blijft aangenaam tijdens een lange rit.

ramen blinderen Renault Clio Estate
autoruitentinten

 

 

 

 

 

Door het aanbrengen van folie op de autoruiten wordt het gevaar van gebroken glas kleiner bij een aanrijding. De speciale folie zorgt ervoor dat het glas op zijn plaats blijft zitten. Op deze manier kan persoonlijk letsel worden voorkomen of verkleind.

Privacy is voor veel mensen heel belangrijk. Het niet meer ongewenst naar binnen kijken wordt dan ook door veel mensen als zeer prettig ervaren. Na het ruiten tinten kunt u genieten van de voordelen. 

Scroll naar top