tint your car in apeldoorn

Car Wrap Tesla S Matte Pine Green

De door Tint your car aangebrachte Car Wrap op deze Tesla-S is Matte Pine Green. Deze folie van 3M is geschikt voor het volledig of gedeeltelijk inpakken van voertuigen.   

Ook van deze Tesla S is de originele kleur glans zwart. De lakkleuren van Tesla zijn beperkt tot vijf kleuren. Het wrappen van een Tesla in een andere kleur wordt daardoor steeds meer toegepast.  

 

Car wrap Tesla S
Car wrap Tesla S

Car Wrap Tesla S Matte Metallic Charcoal

De wrap die Tint your car heeft aangebracht is Matte Metallic Charcoal. De originele kleur van deze Tesla S is glans zwart.  

Wij hebben gebruik gemaakt van Avery Supreme Wrapping Film. Deze folie van hoge kwaliteit is geschikt voor het gedeeltelijk of volledig wrappen van voertuigen. 

Chrome Delete 

Het Chrome van de Tesla S is vervangen door matzwart. 

 

Tesla S Car wrap Satin Dark Grey

 
De wrap die Tint your car heeft aangebracht is Satin Dark Grey. Voor het wrappen is gebruik gemaakt van de folie van 3M. 

Ook hier is een Chrome Delete toegepast. Alle verchroomde strips worden dan aan de buitenkant bekleed of gewrapt met een andere kleur. De meest voorkomende kleuren voor het ontchromen zijn Satin Black of hoogglans zwart. Het chrome van deze Tesla S is vervangen door matzwart. Het beschermt tevens de chromen strips. En het kan ook gemakkelijk weer worden verwijderd.  

 

Car wrap Tesla S

Maak van uw Tesla een uniek exemplaar. Bij Tint your car kunt u terecht voor het professioneel ramen tinten, auto wrappen en het uitvoeren van Chrome Delete. 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand webformulier.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de bedoeling is. Vermeld er bij om welk merk, model en bouwjaar het gaat. Dan kunnen we uw vraag goed beoordelen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie

  Reigersweg 73
  Apeldoorn

  Open

  8.30 – 18.00 uur
  Maandag – Vrijdag

  Contact

  Tel: 06 1011 4055
  Email: info@tintyourcar.nl

  Scroll naar top