tint your car in apeldoorn

Tesla X Chrome Delete

Tesla X Chrome Delete is het vervangen van al het Chrome. Het chrome van deze Tesla X is vervangen door matzwart. Daarnaast heeft Tint your car de autoruiten getint met een folie van 20% lichtdoorlaatbaarheid.

Tesla X Satin Gold Dust Black 3M

De wrap die Tint your car heeft aangebracht is Satin Gold Dust Black. Daarbij is gebruik gemaakt van de folie van 3M. De originele kleur van deze Tesla X is glans zwart.

Tesla X Gold Dust Black 3M
Tesla X Chrome Delete

 

Tesla X Chrome Verwijderen

De Tesla X met Falcon-vleugel deuren, immens grote voorruit en bovennatuurlijke kracht, kan zo afkomstig zijn van Mars. Geweldig design. Bij deze Tesla X  is ook een chrome delete toegepast in matzwart. En de ruiten zijn getint in 15% licht doorlaatbaarheid. Ook de voorportieren zijn mee getint in 55% lichtdoorlaatbaarheid. Toegestaan voor de Nederlandse wetgeving. Inclusief geldig certificaat

 

 

Tesla X ruiten tinten

Ook bij deze Tesla X is een chrome delete toegepast in matzwart. En de ruiten zijn getint in 15% licht doorlaatbaarheid. De voorportieren zijn tevens getint in 55% licht doorlaatbaarheid. Toegestaan voor de Nederlandse wetgeving. Inclusief geldig certificaat

 

 

Tesla X Chrome Delete

De Chrome Delete van de Tesla X is ook uit te voeren in Satin Black of hoogglans zwart. Dit zijn de kleuren die het meeste voorkomen. Maar eigenlijk zijn bijna alle kleuren mogelijk om de Tesla X te bekleden. Wij werken met de kwaliteitsmerken Avery en 3M.

Het vervangen van Chrome wordt ook wel ontchromen genoemd.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand webformulier.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de bedoeling is. Vermeld er bij om welk merk, model en bouwjaar het gaat. Dan kunnen we uw vraag goed beoordelen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie

  Reigersweg 73
  Apeldoorn

  Open

  8.30 – 18.00 uur
  Maandag – Vrijdag

  Contact

  Tel: 06 1011 4055
  Email: info@tintyourcar.nl

  Scroll naar top