Tint your car

Ramen blinderen

Ramen blinderenramen blinderen

Ramen blinderen is het aanbrengen van een getinte glasfilm. De autoruiten krijgen hierdoor een donkerdere kleur. Dit beschermt de inzittenden van de auto tegen verschillende invloeden van buiten af.

Ramen blinderen en de mogelijkheden.

Overweegt u uw autoruiten te laten blinderen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Het ramen blinderen kan door ons professioneel en deskundig. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om kwaliteit op maat te leveren. Daarnaast werken we alleen met hoogwaardige folies van Suntek en Llumar. Dit garandeert een extra lange levensduur.

Een goede eigenschap van hoge kwaliteit auto raamfolie is dat er geen verkleuring op treedt. Daarnaast bezit de folie voor het ramen blinderen duurzame kras bestendige oppervlakken.

Bij Tint your car wordt de antraciet tint veel toegepast. Dit is een prachtige tint die er voor zorgt dat uw auto net die bijzondere uitstraling krijgt. De lichtere variant hiervan passen wij toe op de voorportieren. Deze tint loopt vloeiend over naar de tint op de achterportieren. De tint op de voorportieren wordt goedgekeurd met de tintman voor de Nederlandse wetgeving.

Folie voor het ramen blinderen

De zeer dunne folie die gebruikt wordt voor het ramen blinderen wordt aan de binnenzijde van de ruiten gemonteerd. Na het aanbrengen van deze sterke glasfolie zijn de ruiten getint of geblindeerd. Dit heeft te maken met de lichtdoorlaatbaarheid van de folie die wordt gebruikt. Er kan gekozen worden uit verschillende tinten met weer een verschillende lichtdoorlaatbaarheid. Hoe minder de lichtdoorlaatbaarheid des te donkerder is de tint.

Doordat er een brede selectie van kleurschakeringen en schaduw keuzes mogelijk zijn kan er aan veel wensen worden voldaan. Hierdoor kan er een combinatie van meerdere tinten worden aangebracht. Zodat het beter past bij het model van het voertuig of omdat er aan bepaalde eisen moet worden voldaan.

Deze zelfklevende polyesterfolie bezit een sterke plakkracht. Door deze sterke plaklaag kan de auto raamfolie stevig worden bevestigd op de ruit. De polyesterfilm is door de sterke plaklaag daarna niet makkelijk te verwijderen.

ramen blinderenVoordelen van ramen blinderen

Meer privacy

Folie op de autoruiten geeft meer privacy. Personen buiten de auto kunnen niet meer ongestoord naar binnen gluren. Voor de inzittende is het wel mogelijk om naar buiten te kijken.

Zonwerend

Door de speciale folie maken wij uw autoruiten zonwerend. Dit heeft als voordeel dat de warmte enorm gereduceerd wordt. Hierdoor blijft het koeler en aangenamer in uw auto. Daarnaast beschermt de aangebrachte raamfolie uw ogen tegen UV-straling en het felle zonlicht. Dit draagt weer bij aan de veiligheid aangezien u beter zicht op de weg heeft.

Inbraakpreventief

Na het ramen blinderen blijven waardevolle spullen beter uit het zicht. Dit kan een auto-inbraak voorkomen. Bij een bestelauto kan bijvoorbeeld de achterruit geblindeerd worden, zodat het niet mogelijk is de lading te zien. De ruitfolie werkt ook inbraak vertragend als er geprobeerd wordt de ruiten open te breken.

Luxe uitstraling

Wilt u uw auto meer uitstraling geven? Geblindeerde autoruiten geven uw auto een persoonlijke look. Uw auto oogt exclusiever en straalt luxe en klasse uit. U kunt met uw auto zo eenvoudig stijlvol voor de dag komen.

Deskundig advies

Voor een deskundig advies over ramen blinderen willen wij u graag informeren. Wij zijn u graag van dienst met een prachtig kwaliteitsproduct voor de juiste  prijs. U kunt contact met ons opnemen door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

Professioneel autoglasfilm installateur

De wijze van het aanbrengen van de auto raamfolie is heel belangrijk. Het maakt het verschil of het de blik van de auto sterk verbetert of juist niet. Daarom is het van groot belang dat dit op de juiste manier wordt gedaan. Ervaring is nodig om dit op een professionele manier te doen zonder dat er allemaal stofdeeltjes zichtbaar worden op de ruiten na het ramen blinderen. Daarbij is een stofvrije werkruimte voor het ramen blinderen geen overbodige luxe.

Autoramen tinten bij Tint your car in Apeldoorn
ramen blinderen

Auto raamfolie laten aanbrengen door een professioneel autoglasfilm installateur in Gelderland.

Tint your car heeft al veel tevreden klanten uit andere delen van Nederland zoals Arnhem, Amsterdam, Groningen, Nijmegen, Brummen, Beekbergen, Vaassen, Epe, Heerde, Ede.