Ramen blinderen Peugeot 108

Ramen blinderen Peugeot 108

Voor het ramen blinderen van deze Peugeot hebben wij een folie van 20% gebruikt. De Peugeot 108 heeft een verfrissend en origineel karakter. Na het ramen blinderen van deze Peugeot 108 hebben de ruiten een licht doorlaatbaarheid van 20%. We hebben het hier over de ruiten vanaf de b-stijl. Vanaf de b-stijl mogen alle percentages folies geplakt worden. Mits er links en rechts een buitenspiegel aanwezig is.

De meeste autoruiten hebben standaard een lichtdoorlaatbaarheid van 70%. Ofwel de autoruiten zijn vanaf de fabriek al voor 30% getint. 

ramen blinderen Peugeot 108

 

 

 

 

 

 

 

De Peugeot 108 is al chic en elegant vormgegeven. Na het tinten wordt dit nog eens extra benadrukt. 

Bij Tint your car maken wij ook van uw auto een origineel model met een eigen karakter. 

_________________________________________________________________________

Wij van Tint your car zijn blij om zoveel positieve reacties van onze klanten te mogen ontvangen:

***** de Vos – Autoruit blinderen – Ik heb mijn achterruit van mijn Peugeot 107 laten blinderen. Ben er zeer tevreden over en ook over de vriendelijkheid van Eldert.

***** Guido – auto ruiten blinderen – Heb mijn nieuwe auto laten tinten bij Tint your car. Met mijn vorige auto was ik er ook al geweest. Echt een super goede ervaring. Deze man weet waar die mee bezig is. Zeer vriendelijk en gastvrij en kan blijven wachten tijdens het tinten. Hij levert echt top werk. Het is echt de moeite waard. 

__________________________________________________________________________

Professioneel ramen blinderen

De manier van het aanbrengen van tint folie is heel belangrijk. Dat maakt het verschil of het de blik van de auto sterk verbetert of juist niet. Daarom is het van groot belang dat dit op de juiste wijze wordt gedaan. Daarbij is een stofvrije werkruimte voor het tinten van ruiten geen overbodige luxe.

In korte tijd is het ramen blinderen zeer populair geworden. En er wordt ook steeds meer kwaliteit verwacht. Geen stof onder de folie en geen beschadigingen van de folie. Ook moet het voor lange tijd blijven zitten. Er is veel ervaring nodig om dit op een professionele manier te doen.

Verzekerd zijn van goede montage en een aantrekkelijk resultaat, dan bent u bij Tint your car in Apeldoorn aan het juiste adres. 

ramen blinderen contact

Wij werken onder andere voor AUTO PALACE Apeldoorn. Officieel Peugeot dealer en Peugeot Professional. 

 

In Apeldoorn bij Tint your car! Ramen blinderen Peugeot 108!

Scroll naar top