tint your car in apeldoorn

Tesla 3 Chrome  Delete

Het Chrome van deze Tesla 3 is vervangen door matzwart. Het vervangen van het Chrome wordt Chrome Delete genoemd. Ook is er een volledige voertuig wrap uitgevoerd.

De interieur lijsten aan de binnenzijde zijn matzwart bekleed om een rustiger karakter te creëren.

Daarnaast heeft Tint your car de autoruiten vanaf de b-stijl getint met een folie van 22% licht doorlaatbaarheid.

Tesla 3 Chrome Delete
Tesla 3 Chrome delete

Tesla 3 Matte Metallic Charcoal

De wrap die Tint your car heeft aangebracht is Matte Metallic Charcoal. De originele kleur van deze Tesla 3 is glans zwart.  

Voor deze volledige voertuig wrap hebben wij gebruik gemaakt van Avery Supreme Wrapping Film. Deze folie is een hoogwaardige gegoten vinylfilm voor gebruik op voertuigen waar een filmfinish van hoge kwaliteit gewenst is.

 

 

Tesla 3 Car wrap

De Matte Metallic Charcoal car wrap is zeer geschikt om  ook andere objecten van het voertuig te verfraaien. Omdat deze wrap film flexibel en zeer goed vervormbaar is. 

Met een car wrap kan ieder voertuig een chique of unieke look krijgen.

 

 

 

Tesla 3 wrap matte metallic charcoal

De Chrome Delete van de Tesla 3 is ook uit te voeren in Satin Black of hoogglans zwart. Dit zijn de kleuren die het meeste voorkomen. Maar eigenlijk zijn bijna alle kleuren mogelijk om de Tesla 3 te bekleden. Wij werken alleen met de kwaliteitsmerken Avery en 3M.

Wrapfolie is vormbare plakfolie met als toepassing wrappen ofwel inpakken. Naast het inpakken van auto’s kan het op iedere gladde en schone ondergrond worden toegepast.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand webformulier.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de bedoeling is. Vermeld er bij om welk merk, model en bouwjaar het gaat. Dan kunnen we uw vraag goed beoordelen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie

  Reigersweg 73
  Apeldoorn

  Open

  8.30 – 18.00 uur
  Maandag – Vrijdag

  Contact

  Tel: 06 1011 4055
  Email: info@tintyourcar.nl

  Scroll naar top