Autoramen tinten OUDE VERSIE

autoramen tinten   

logo tint your car

Welkom bij Tint your car! Autoramen tinten in Apeldoorn.

Tint your car is gespecialiseerd in het autoramen tinten. Zowel voor personenauto’s als bedrijfswagens kunt u bij Tint your car terecht voor het tinten en blinderen van autoruiten. Wij werken voor particulieren en bedrijven.

Autoramen tinten is het beplakken van autoruiten met een speciale folie die er voor zorgt dat uw ruiten een andere tint krijgen. Meestal een donkere tint.

Voor het professioneel autoramen tinten gebruiken wij alleen de kwaliteit folies van Sun-Gard en SunTek. De beste kwaliteit folies verkrijgbaar op de markt. Deze glasfilm heeft een speciale hardcoat die extra bescherming biedt. En de hoogwaardige glasfolies die wij gebruiken voor het blinderen zijn voorzien van een krasvaste laag.

____________________________________

Wat wij doen:  autoramen tinten

Bij het autoramen tinten worden de zonwerende raamfolies altijd aan de binnenkant van de ruit gemonteerd. Tijdens het ruiten tinten mogen er geen stofdeeltjes op de ruit achterblijven.

Voor het beste resultaat is het daarom belangrijk dat uw auto voor het autoramen tinten, van binnen en van buiten goed schoon is. Omdat Tint your car beschikt over een stofvrije werkruimte kunnen wij de goede kwaliteit van het getinte glas nog meer garanderen. Zodat wij ook nieuwe auto’s van dealers in onze bedrijfsruimte kunnen tinten.

Om een aantrekkelijk resultaat te krijgen, halen wij de deurpanelen eraf. Vervolgens demonteren wij de ruiten tijdens het autoramen tinten. De achterruit tinten wij altijd uit een stuk. Dus geen naden.

Ook staat uw auto veilig en verzekerd bij Tint your car. Ons pand is voorzien van alarm en aangesloten op de meldkamer van de politie. Alle auto’s in ons pand zijn allrisk verzekerd.

Proces autoruiten tinten

-de ruiten worden vrijgemaakt of verwijderd
-de folie wordt op maat gesneden
-om plooien te voorkomen wordt de folie verwarmd door deze te föhnen
-de ruiten moeten zeer goed schoongemaakt zijn
-de folie wordt nat geplakt
-daarna wordt de folie drooggestreken

____________________________________

 

Waarom autoruiten blinderenautoramen tinten

Dit kan zijn om de uitstraling van uw auto te verbeteren. Want getinte ramen geven een exclusieve en sportieve look aan uw auto.

Het blinderen van autoruiten wordt ook gedaan voor meer privacy. Maar ook om de diefstal gevoeligheid van uw auto te verlagen. Door privacyglas zijn uw persoonlijke bezittingen minder zichtbaar. Denk hierbij aan vertegenwoordigers die dure artikelen in hun auto hebben liggen.

Ramen blinderen

Ramen blinderen kan ook dienen om zon of warmte te weren. Vooral prettig in de zomervakantie tijdens de lange warme rit naar het zuiden. Afhankelijk van de soort of kleur folie kan het tot 8 graden koeler worden in uw auto na het blinderen van de autoruiten.

Boven alles is ook uw veiligheid een goede reden. Privacy glas kan bescherming bieden tegen rond vliegend glas bij een aanrijding. En na het tinten van de autoruiten is er een opmerkelijke daling van de verblinding tot 90%. Daarom draagt het ook bij aan meer veiligheid op de weg.

__________________________________

 

Onze ramen tintenautoramen-tinten

U kunt bij ons kiezen uit verschillende tinten. Er kan een combinatie van meerdere tinten worden gebruikt om aan bepaalde eisen te voldoen. Of omdat het beter past bij het model van uw auto. 

Sinds oktober 2015 zijn we Sun-Gard dealer geworden voor de regio Gelderland. De revolutionaire folie van Sun-Gard is een zeer kras vaste folie. Deze folie is te verwijderen waarbij de lijm aan de folie blijft zitten en niet aan de ruit.   

We werken met de allernieuwste antraciet tinten. Deze tint heeft een lichte groene gloed.

Voor het tinten van de voorportieren gebruiken wij een folie die is toegestaan door de Nederlandse wetgeving. Deze tint vloeit zeer mooi over naar de tint op de achterportieren.

 

De Sun-Gard ramen tinten

Black Pearl HP65: is een lichte tint ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De tint wordt toegepast op de voorportieren met certificaat. Deze tint wordt goedgekeurd met de tintman van de KLPD. De lichte tint loopt vloeiend over naar de tint op de ruiten vanaf de b-stijl.

Black Pearl HP32: een tint die veel wordt gebruikt vanaf de B-stijl (achter het voorportier).

Black Pearl HP22: een standaard antraciet tint. Deze tint benaderd zeer nauw de fabriekstint. En is de meest gangbare kleur bij auto’s af fabriek. 

Black Pearl HP15: is een iets donkerdere tint dan de Black Pearl HP22

Black Pearl HP04: wordt gebruikt voor het blinderen van ruiten. Het is een donkere folie die meestal wordt gebruikt op achterruiten van bedrijfsauto’s.

Kies zelf je tint voor het ramen tinten bij Tint your car. Hiervoor wordt geen meerprijs gerekend. En natuurlijk helpen wij  u graag bij het kiezen van de juiste tint.

__________________________________

Getinte ruiten meten met de tintman

Bij Tint your car is een tintman aanwezig. Een tintman is een lichtdoorlatingsmeter. De tintman meet de lichtdoorlaatbaarheid van de getinte ruiten.

De glasfilm die is aangebracht is niet geleidend. Dus geen storing van het GPS-signaal of andere apparaten die met radiosignalen werken.

Wachten op uw getinte ruiten is ook mogelijk. De koffie staat klaar en er is Wifi aanwezig. U kunt aan de bar plaatsnemen en de krant lezen of met uw eigen werk aan de slag gaan. Een andere optie is een bezoek te brengen aan het centrum van Apeldoorn. Dat hier ongeveer 10 minuten te voet vandaan ligt. 

 

Meer informatie:

Mail: info@tintyourcar.nl

Tel:  06 1011 4055

U kunt ook contact opnemen via het web formulier op de contact pagina.

Wij zullen zo snel mogelijk antwoorden.

 

 

 

ramen blinderen   –    auto raamfolie  –  home Tint your car Apeldoorn

Scroll naar top