Tint your car

Ramen tinten

Ramen tinten!

Wij werken met de duurzame glasfolies van Sun-Gard en SunTek. Folies die aan de strengste normen voldoen. U kunt bij ons kiezen uit verschillende tinten om te zorgen dat uw auto net die specifieke uitstraling krijgt na het ramen tinten. 

De Sun-Gard ramen tintenramen tinten

Sinds oktober 2015 zijn we Sun-Gard dealer geworden voor de regio Gelderland. De revolutionaire folie van Sun-Gard is een zeer kras vaste folie. Deze folie is te verwijderen waarbij de lijm aan de folie blijft zitten en niet aan de ruit.   

We werken met de allernieuwste antraciet tinten met een lichte groene gloed. De voorkomende ramen tinten van Sun-Gard zijn:

Black Pearl HP65: is een lichte tint ontwikkeld voor de Nederlandse markt. De tint wordt toegepast op de voorportieren met certificaat. Deze tint wordt goedgekeurd met de tintman door de KLPD. Deze tint loopt vloeiend over naar de tint op de achterportieren.

Black Pearl HP32: een tint die veel wordt gebruikt vanaf de B-stijl (achter het voorportier).

Black Pearl HP22: een standaard antraciet tint. Deze tint benaderd zeer nauw de fabriekstint. En is de meest gangbare kleur bij auto’s af fabriek. 

Black Pearl HP15: is een iets donkerdere tint dan de Black Pearl HP22

Black Pearl HP04: wordt gebruikt voor het blinderen van ruiten. Het is een donkere folie die meestal wordt gebruikt op achterruiten van bedrijfsauto’s.

 

De SunTek-ramen tinten

De meest gangbare ramen tinten zijn:

HP05 Charcoal high performance: een donkere antraciet tint die meestal wordt toegepast op bedrijfsauto’s.

HP20 Charcoal high performance: een antraciet tint die meestal wordt gebruikt vanaf de B-stijl (achter het voorportier).ramen-tinten

 

De eigenschappen van ramen tinten:

Geen verkleuring

Een brede selectie van kleurschakeringen en schaduw keuzes

Duurzame kras bestendige oppervlakken

Uiteraard zijn er meerdere kleuren leverbaar. Er kan ook een combinatie van meerdere tinten worden gebruikt om aan bepaalde eisen te voldoen of omdat het beter past bij het model van de auto.

 

Voor meer informatie kunt u het contact formulier invullen op de contactpagina.

natuurlijk kunt u ook bellen met:

06 1011 4055 

 

Persoonlijk tintje

De folie geeft een luxe uitstraling aan het glas en daarmee aan de auto. Een persoonlijk tintje geven aan uw auto met privacyglas… 

Een huisdier in de auto

Dieren reizen vaak mee in de auto. En de kinderen zitten op de achterbank. Blinderen ruiten voor kind en huisdier…