tint your car in apeldoorn

Tesla S autoruiten-tinten 

De Tesla S is door Tint your car voorzien van een tint met een folie van 15% lichtdoorlaatbaarheid. Ook de ruiten van de voorportieren zijn getint. Hiervan is de licht doorlaatbaarheid 55%. Toegestaan voor de Nederlandse wetgeving. Inclusief een geldig certificaat. 

autoramen tinten Tesla S

Autoramen tinten Tesla S

 

De Tesla S krijgt een prachtige uitstraling na het autoramen tinten. De autoruiten zijn getint met 15% licht doorlaatbaarheid. De raamfolies worden door ons vakkundig aangebracht. Ook hier is een combinatie van meerdere tinten toegepast wat goed past bij het model van de auto. De tint van de voorruit, 55% licht doorlatend, vloeit zeer mooi over naar de tint op de achterportieren. 

 

Chrome Delete – Chrome verwijderen

Wil je de Chrome delen van je auto niet meer zien. Dan is het mogelijk alle chrome delen te ontchromen (Dechrome). Hierbij worden alle chrome delen bijvoorbeeld ingepakt met matzwart, metallic, Satin Black of hoogglans zwart. Of een andere kleur.

Bij het vervangen van de chrome delen kan je denken aan de voorbumper, deurgrepen, raamlijsten en de spiegels.

Chrome Delete Tesla X 

Chrome Delete Tesla S 

Chrome Delete Tesla 3

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via onderstaand webformulier.

Geef zo duidelijk mogelijk aan wat de bedoeling is. Vermeld er bij om welk merk, model en bouwjaar het gaat. Dan kunnen we uw vraag goed beoordelen. We zullen zo snel mogelijk antwoorden.

 

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Locatie

  Reigersweg 73
  Apeldoorn

  Open

  8.30 – 18.00 uur
  Maandag – Vrijdag

  Contact

  Tel: 06 1011 4055
  Email: info@tintyourcar.nl

  Scroll naar top